top of page

Dit helt eget coaching univers

Vil du have adgang til dit helt eget coaching univers fyldt med materiale, som kan hjælpe dig i din professionelle og personlige udvikling? Så er det nu, du skal læse med.  I coaching universet får du:

  • Masser af ny viden indenfor områderne coaching, stress, ledelse, mindfulness og selvledelse. 

  • Øvelser, tjeklister, artikler og e-bøger du kan fordybe dig i og gå ud og implementere i din arbejds- og privatliv. 

  • Mulighed for at stille faglige spørgsmål direkte til forfatterne af materialet.

Få adgang til coaching universet i dag:

(Har du allerede adgang? Så tryk her).

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet! Kopier koden DX108FN og brug dette link til at komme ind i Coaching Universet fremover.

03.png
coaching univers tilmelding
01.png
Et univers der støtter op om din udvikling

Hos VÆLDS Uddannelse & Coaching brænder vi for at hjælpe andre mennesker med at udvikle sig både professionelt og privat.

 

Derfor har vi valgt at samle et hav af det materiale, vi har skabt igennem de seneste 25 år ét sted. Materialet er alt fra e-bøger, tjeklister, videoer og, som du kan implementere direkte i dit arbejds- og privatliv.

Få adgang med det samme:

Eksperterne

Louise Vælds

Indehaver og underviser på

VÆLDS Uddannelse & Coaching

Louise er indehaver og den primære underviser på VÆLDS Uddannelse & Coaching. Louise har 20 års specialist erfaring i coaching, positiv psykologi, stress, neuropsykologi og kommunikation.

Louise har afholdt over + 15.000 coachsessioner og har siden 2005 blevet hentet ind af organisationer og kommuner til at rådgive og efteruddanne deres fagpersonale indenfor coaching, anerkendelse, psykologi, kommunikation, stress og trivsel.

Jan Vælds
Executive coach og ejer af The Leadership and Coaching Group

Jan har over 20 års erfaring med coaching, ledelses coaching, lederudvikling, leder team udvikling og forhandlings træning i 20+ lande.

Han har afholdt over 20.000 coach sessioner og er blandt en af verdens mest erfarne ledelsescoaches.

Jan har solid erfaring med Interne lederudviklings programmer for ledere i 20+ lande i Europa, Asien, Nord Amerika. Jan er desuden pioner indenfor udvikling af Emotionel Intellligens i ledelse og i organisationer.

bottom of page