top of page
B 0373.png

På VÆLDS coachuddannelse lærer du coaching og samtaleteknikker i dybden, som gør dig i stand til at udvikle og lede andre mennesker mere effektivt.

- Vi har samlet alt information om coach uddannelsen i vores brochure.

Læs blandt andet:

  • Om coach uddannelses særlige opbygning

  • Hvilke områder du er meget klogere på efter endt uddannelse

  • Hvem coach uddannelsen særligt henvender sig til

  • Hvad den grundige certificeringsproces består af.

Skærmbillede 2021-06-03 kl. 11.00.21.png

Morten Sterling
Konflikt- og motivationscoach

Jeg har fra en ung alder haft interesse for menneskets adfærd og gennem årene taget flere uddannelser på området, men jeg følte, at jeg manglede at komme et spadestik eller to dybere for at indtræde i rollen som coach. På VÆLDS coach uddannelse fik jeg den neurologiske viden, de nødvendige værktøjer og indsigter til at kunne effektuere på netop det. I dag arbejder jeg som konflikt- og motivationscoach.

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.18_edited.jpg

VÆLDS coach uddannelse får mine allervarmeste anbefalinger. Louise og Jan Vælds er nogle af de mest dygtige, engagerede mennesker jeg har mødt – og jeg har fra dag et følt mig set og hørt. På deres coach uddannelse er man ikke bare én i mængden. Jeg er gået hjem hver eneste uddannelsesdag med nye indsigter – og jeg er meget taknemmelig for alt det jeg har lært fagligt og personligt.

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.10.54.png

Uddannelsen tager dig igennem alle coachingens processer, træner dig og i det hele taget sikrer, at du lærer alt, hvad der skal læres om coaching på en positiv og inspirerende måde. Det gælder lige fra at give en god feedback, at udføre en positiv og fremadrettet dialogproces samt til at opnå en langt bedre indsigt i dig selv og dine tanke-processer. Det er det ultimative udviklingsuddannelse.

Maya Lützhøft
Influencer og personlig træner 

Leif Lyder Jensen
Change Consultant og CEO

Louise er den primære underviser på coachuddannelsen og har 20 års specialist erfaring i coaching, positiv psykologi, stress, neuropsykologi og kommunikation. Louise har afholdt over + 15.000 coachsessioner og har siden 2005 blevet hentet ind af organisationer og kommuner til at rådgive og efteruddanne deres fagpersonale.

Louise Vælds

Indehaver og underviser på

VÆLDS Uddannelse & Coaching

Få meget mere information om coach uddannelsen i brochuren

B 0373.png
bottom of page