top of page
Skærmbillede 2021-06-03 kl. 11.00.21.png

Vil du lære at forstå dig selv og andre bedre og blive bedre til at kommunikere motiverende i professionelle og private sammenhænge?
 

I forløbet:

  • Lærer du, hvad de enkelte typer rummer

  • Du får en dybere forståelse for dig selv og andre

  • Du lærer, hvordan du bedst motiverer den enkelte type

  • Får den nødvendige viden til at forbedre professionelle og private relationer

- Kurset består af et intensivt individuelt undervisningsforløb , hvor du får viden, der vil gavne dig professionelt og privat resten af livet.

Om enneagram kurset

Enneagrammet er en psykologisk tolkningsmodel og et værktøj, der hjælper os med at kortlægge menneskets dybereliggende motiver og vise deres karakteristiske adfærd. Enneagrammet giver os derfor mulighed for at opnå en større indsigt og forståelse for os selv og andre. En viden vi kan bruge til at skabe bedre relationer professionelt og privat.
 
Forløbet henvender sig til dig, der er leder, projektleder, HR-medarbejder, coach eller konsulent, og som er nysgerrig efter at forstå og forbedre din kommunikation, motivation og ledelse af dig selv og andre. 

1280px-Enneagram.svg.png
Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.18_edited.jpg

Henning Michelsen
Senior Project Consultant

Enneagrammet er et fremragende værktøj til at stå stærkere i både private og professionelle sammenhænge. Jeg anvender det i særdeles i mødet med vigtige aktører i mit arbejde som konsulent. Her er det et solidt værktøj til at forstå de personer jeg møder bedre og deres præferencer. Undervisningen har været utrolig godt formidlet, og det er dejligt med den bredde, der er i deltagergruppen. Det betyder, at man går fra kurset med mange nye perspektiver

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.10.54.png

Annette Dahl
Interkulturel coach og forfatter

Enneagrammet er er værktøj, jeg ikke kan eller vil undvære i mit professionelle og private liv. Når jeg coacher internationale ledere, bruger jeg enneagrammet aktivt til at tilpasse min kommunikation til den person, jeg sidder overfor og til at spore mig ind på, hvilke udfordringer, der kan opstå med den specifikke type. Indsigten om min egen type bruger jeg desuden til selvledelse; jeg ved, hvornår jeg er stærk, og hvornår jeg er udfordret. Jeg har taget mange kurser hos VÆLDS, og fælles for dem alle er det høje faglige niveau og den autentiske og nærværende undervisningsform. Det kan varmt anbefales.

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.10.54.png

Birthe V. Henriksen
Sognepræst

En øjenåbner i det levede liv.

Da jeg for år tilbage startede på kurser hos Vælds, var det som udgangspunkt for at få bedre forståelse af mig selv og egne handlemønstre. I dag bruger jeg det lærte både privat og arbejdsmæssigt i videst omfang i interaktion med andre mennesker. Der er - og vil altid være plads til forbedring, men i en helhed en øjenåbner i det levede liv som har bidraget til en afgørende forandring i mit liv og færden. Tak til Louise og Jan Vælds. 

Praktisk information

Forløbet tilrettelægges individuelt og  består af en række individuelle samtaler med vores senior trænere. Det gør dig kvalificeret til anvendelse i ledelse og coaching. Desuden kvalificeres du til vores mastermodul i avanceret anvendelse af enneagramtyperne. Forløbet koster 12.000 ekskl. moms. Du får:

  • Individuel opstartssamtale

  • Praktisk træning og tæt supervision 

  • Kursus- og opfølgningsmateriale

Virksomheder vi blandt andet har samarbejdet med:

shell_logo_0.jpg
odense-kommune-logo-.jpeg
logo danfoss-logo.jpg
Logo Siemens-logo.svg.png
Logo - Hk.png
logo apple-logo-monokrom-hd.jpg
logo Socialministeriet-300x115.jpg
logo grundfos.jpeg
logo nordea-logo-png-transparent.png
Logo kongelige teater.jpg
logo nilfisk-logo.jpg
logo danmarks-statistik.jpg

Enneagrammet er et solidt redskab, som jeg anvender dagligt i mit arbejde som leder - men også på det personlige plan til selvledelse og i nære relationer. Som leder bruger jeg blandt andet enneagrammet til at forstå mine medarbejdere bedre, så jeg ved, hvordan jeg kan løfte hver enkelt, så de performer og trives bedst muligt i deres arbejde. I ansættelsesprocessen bruger vi desuden enneagrammet til at forstå, hvordan en given kandidat vil passe ind i et bestemt team. Det har været utrolig givende at tage kurset hos VÆLDS.

- Kjeld Ravn, Production Manager

Skal du booke et forløb, eller har du spørgsmål?
- Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tilmeldig enneagram
Vælg en mulighed

Tak for din tilmelding. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page