top of page
xan-griffin-eA2t5EvcxU4-unsplash.jpg

Fra mig til dig

Kender du en, der skal have en GRATIS plads på en af vores efteruddannelser?

 

“Knowledge is power” - i dagens samfund er der ingen tvivl om, at en af de vigtigste og mest eftertragtede ressourcer er viden. Viden giver os mulighed for at løfte os selv personligt og fagligt, og det er også en af årsagerne til, så mange mennesker prioriter efteruddannelse hvert eneste år.

 

Desværre er det ikke alle, der har muligheden for at få den efteruddannelse, de skal bruge for at tage sig selv og deres faglighed til det næste niveau. Det kan bl.a. være økonomiske årsager, der gør, at efteruddannelse simpelthen ikke er indenfor rækkevidde.

 

Louise Vælds har gennem hele sit voksenliv selv nydt godt af at investere i efteruddannelse, og hun ved derfor også, hvor værdifuldt det er, og hvor svært det kan være at prioritere det. 

 

Da Louise Vælds i sine unge dage gik i gang med efteruddannelse, var hun faktisk ikke i en økonomisk situation, hvor det var muligt. Men heldigvis var der et godt menneske, der støttede hende, så hun havde mulighed for at prioritere det. Det var en kæmpe gave - og i dag vil Louise gerne videregive den gave til andre, der har brug for støtte til at kunne tage en efteruddannelse, som giver et personligt og fagligt løft.

 

Derfor har Louise startet “Fra mig til dig”; et projekt der giver en person en GRATIS plads på en af VÆLDS uddannelserne.

Nominer dig selv eller en du holder af

Pladsen er tiltænkt en person, der af den ene eller anden årsag ikke har mulighed for at investere i efteruddannelse selv. Pladsen kan være til dig, eller det kan være, at der et menneske i dit liv, som drømmer om en uddannelse, og som du gerne vil hjælpe på vej.


Pladsen gælder til vores stresskonsulent-  eller mindfulnesskonsulentuddannelse.

 

Alt du skal gøre er at nominere dig selv eller personen via formularen nederst på siden. Husk at angive, om det er til dig selv, eller en du holder af.

 

Louise Vælds udvælger den person, som hun mener vil have mest gavn af pladsen. Vinduet for nomineringer lukker d. 1. august. Hold løbende øje med siden for at se datoen for den næste nominering.

 

Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og personligt.

person-holding-white-ceramic-mug-beside-
_R9A6115_edited.jpg

Louise Vælds

Louise, ejer og underviser hos VÆLDS Uddannelse & Coaching, er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har mere end 25 års erfaring indenfor coaching området.

  • LinkedIn - sorte cirkel
Nominering fra dig til mig
Nominering
Fra mig til dig

Tak for din nominering. Du hører fra os, når vi har behandlet alle nomineringer.

bottom of page