top of page

Forløb med Louise Vælds

Et forløb hos mig er et seriøst valg og henvender sig til dig der vil være sikker på, at kvaliteten er den højeste og den tid du skal bruge bliver brugt så effektivt og grundigt, som muligt.

 

Du kan bruge forløbet til at arbejde dybere med din egen udvikling som leder og som menneske, inklusiv kommunikation, håndtering af kriser, nervøsitet, vredeskontrol, balance, knytte tættere bånd med relationer, være den leder du virkelig vil være, være det menneske du virkelig vil være.

Min tilgang er kendetegnet ved at være personlig, empatisk, styrke fokuseret, effektiv og virkelig lærerige og udviklende i den absolut bedste forstand. 

Fortroligt rum er essentielt 

For at skabe optimale betingelser for læring og udvikling er der brug for tillid og et trygt og fortroligt rum, hvor du kan tage udfordrende situationer op, som du ikke kan diskuterer internt i organisationen. Her kan du opnå øget selvindsigt og finde nye handlemuligheder. Den nye indsigt og adfærd vil smitte af på, hvordan du bruger dig selv og opfatter dine omgivelser og hvordan de opfatter dig.

 

Med over 20 års erfaring indenfor erhvervslivet med rådgivning og lederudvikling har jeg dybdegående erfaring med en lang række områder omkring mennesker i organisationer.

Vores samtaler kan foregå på telefon, virtuelt eller fysisk i Fredericia eller Nyborg.

Sådan kommer du igang

Book en indledende samtale, hvor vi taler om, hvad dine behov er.

Vi aftaler, hvornår vi hurtigst muligt kan have det første møde, så du ikke skal vente med at komme igang.

Pris: 2.600 kr. pr. session

Ved længere forløb aftaler vi rammer og økonomi sammen.

Er det nu du skal igang?

Jeg har over 20 års erfaring i coaching, rådgivning og udvikling af ledere, ledertalenter og nøglemedarbejdere og jeg har flere hundrede coachsessioner om året. Jeg er selv uddannet af og får coaching af de absolut største kapaciteter i verden og min coaching er en unik kombination af erfaring med menneskers styrker og udfordringer, den historie vi bærer med os og de krav der er til vores præstationer både udefra og indefra.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig.

Coachklient

”Jeg har haft glæden af Louises coaching i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.” ​

Coachklient

”Louise er en autentisk og nærværende coach. Jeg har fået rigtig meget brugbart med mig, hver gang jeg har været til en samtale, og jeg vil til enhver tid anbefale Louise til alle, der har brug for at få taget hånd om nogle udfordringer - uanset hvad de handler om. Louise er fantastisk - intet mindre.”

Virksomheder vi blandt andet har samarbejdet med:

Logo - Hk.png
logo apple-logo-monokrom-hd.jpg
odense-kommune-logo-.jpeg
logo danfoss-logo.jpg
Logo Siemens-logo.svg.png
logo pfa-pension-logo.png
horsens-kommune.logo_.png
logo grundfos.jpeg
logo Socialministeriet-300x115.jpg
Logo kongelige teater.jpg
logo nordea-logo-png-transparent.png
logo danmarks-statistik.jpg
Evida logo.jpg
shell_logo_0.jpg
logo nilfisk-logo.jpg
logo-oracle.png

Louise Vælds
Indehaver, underviser og coach

Louises område er arbejdspykologi. Hun har en pd i organisationspsykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har coachet i mere end 25 år og har over + 15.000 timers specialist erfaring.

  • LinkedIn - sorte cirkel
A_R9A6115.jpg
Inidiviuel coaching - kontaktformular

Book en indledende samtale

Det første vi gør er at tage et uforpligtende møde, hvor vi afdækker den nuværende situation samt ønsker og behov. Herefter aftaler vi det videre forløb og går i gang hurtigst muligt:

Louise_Vaelds_4.jpg
bottom of page