top of page
glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unspla

Mastermoduler

- Lær de mest effektive metoder af de mest erfarne specialister

Mastermoduler

Special moduler for dig der:

  • Er ansat med ansvar for ledelse, kommunikation, samarbejde, medarbejderudvikling, HR-konsulent, TR og AMR i større eller mindre virksomhed.
     

  • Er ansat og er af forskellige årsager uformelt ansvarlig for ledelse, HR-rolle, kommunikation eller samarbejde.

  • Driver konsulent- eller rådgivervirksomhed indenfor udvikling af medarbejdere, grupper, teams eller privatpersoner.

  • Arbejder på at etablere dig som selvstændig underviser, konsulent eller coach.

  • Allerede er etableret coach, rådgiver eller konsulent, som ønsker at nå næste niveau eller savner træning og inspiration.

Grundlæggende anvendelse i enneagrammet

Modulet lærer dig, hvad enneagrammet er, og hvordan du kan anvende det til kommunikation, motivation og ledelse. Du lærer, hvilken din egen type er, og hvordan du kan bruge den aktivt.

Avanceret anvendelse af enneagramtyperne

Modulet gør dig til mester i anvendelsen af enneagramtyperne, så du kan bruge værktøjerne avanceret, effektivt og rutinemæssigt til kommunikation, motivation, ledelse og til at speede udviklingsprocesser op.

Effektiv stress og krise coaching

Mastermodulet giver dig grundig og klar forståelse af, hvorfor stress udvikles, og hvordan stress bedst afhjælpes. Modulet klæder dig på til at assistere individer som er tæt på eller er havnet i kritiske stressbelastnings situationer.

mastemoduler

Coaching og coachingværktøjet

På mastermodulet lærer du, hvordan du kan bruge teknikker fra coaching til at kommunikere bedre og mere effektivt, så du oplever færre konflikter og misforståelser. Teknikkerne på modulet kan hjælpe dig til at opnå øget indflydelse i dit arbejdsliv og forbedre og udvikle dine professionelle og private relationer. 

Ledelsesværktøjer

På mastermodulet får du en effektiv træning i ledelse, ledelsesstile, ledelsesrefleksioner, aflæsning af ledelses situationer og personer. Vi vil diskutere og træne meget praktisk, så du kan udføre ledelse markant bedre dagen efter.

Teamudvikling, teamsamarbejde og teamperformance

På modulet bliver du trænet i redskaber og metoder, du kan anvende i dit arbejde til at udvikle teams. Du får viden, der gør dig i stand til at øge performance, forbedre samarbejdet deltagerne imellem, sætte et fælles fokus og understøtte teamet bedst muligt, så de økonomiske resultater forbedres.

Louise_Vaelds_2_edited.jpg

Det praktiske

Mastermodulerne foregår i Videnparken, Fredericia. Kursusgebyr pr. master modul er 12.000 kr.* Prisen er ekskl. moms

*) Det er muligt at tilkøbe et kort, personligt "train the traineer" coachforløb til integrering og implementere

Anette Bess

Odense Kommune

"Hos VÆLDS  formår Jan og Louise at skabe et rum, hvor alle kursister har lyst til at bidrage samt at videns- og erfaringsdele. Undervisningen foregår på et højt fagligt plan – teoretisk og i særdeleshed praktisk! Herunder en masse konkrete og let implementerbare redskaber. Resultatet er et meget højt niveau og et stort løft af såvel faglige som personlige kompetencer." ​

Tina Vlladsen

"Jeg kan på det varmeste anbefale VÆLDS til alle, som ønsker at få redskaberne til kunne gøre en MARKANT positv og effektiv forskel med, at hjælpe de mennesker, de har med at gøre. ​ Det jeg har oplevet, som noget af det helt særlige ved  er, at den meget omfattende og yderst dybdegående læring, som jeg har fået på samme tid er omsat til  noget helt konkret og brugbart."

Har du spørgsmål til mastermodulerne, eller ønsker du at tilmelde dig? Vi guider dig videre

Louise Vælds

Louise er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder.

  • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg

Jan Vælds

Jan er cand. polyt og bac.comm. med specialistområder indenfor ledelse, coaching, forhandlingsteknik, team- og organisationsudvikling.

  • LinkedIn - sorte cirkel
9f2b78_e16973d267934cb59bd0891b0050f40a~
bottom of page