top of page
  • Louise Vælds

Maya Lützhøfts personlige og faglige udbytte af VÆLDS coachuddannelse

Opdateret: 6. jan. 2021

Hvordan er det at gå på VÆLDS coach uddannelse, og hvad får du egentlig ud af investeringen? Det kan du læse mere om i dette blogindlæg, hvor personlig træner, coach og influencer, Maya Lützhøft, deler ud af hendes oplevelser og refleksioner.


Maya Lützhøft tog VÆLDS coach uddannelse i januar 2020. Hun har løbende reflekteret over coach uddannelsen og hendes personlige proces i den forbindelse. De blogindlæg har vi valgt at samle til dig i en artikel, så du har mulighed for at få et bedre indblik i, hvordan det er at deltage på VÆLDS coach uddannelse online og fysisk.


Et ønske om faglig og personlig udvikling

Maya startede på VÆLDS coach uddannelse tilbage i januar 2020, hvor hun på daværende tidspunkt opholdte sig på Bali. Hendes mål og ønske med uddannelsen var at lære teknikkerne indenfor coaching, så hun kunne bruge dem med hendes klienter indenfor personlig træning, men også så småt starte op som decideret coach. Samtidig havde hun også et stort ønske om udvikle sig rent personligt.

> Læs mere om Mayas mål i hendes blogindlæg: Jeg starter på ny uddannelse!


Grundet COVID-19 var Maya tvunget til at tage hjem til Danmark fra Bali halvvejs gennem uddannelsen. Det bragte naturligvis en masse tanker, frustrationer og refleksioner med sig om fremtiden. Et blogindlæg som fik Louise Vælds til tasterne, hvor hun i gæsteindlægget “Det “men”, der slår alle drømme ihjel” på Mayas blog , forklarer, hvorfor vi aldrig må tro, at vi drømmer for stort.

> Vidste du, at du kan tage VÆLDS coach uddannelse online?


Midtvejsrefleksion: det kan VÆLDS coach uddannelse

Maya fortsatte uddannelsen i Danmark, hvor hun skiftede mellem at deltage online og være fysisk til stede i Fredericia. Da Maya var halvvejes igennem uddannelsen fortæller hun blandt andet i et blogindlæg om hendes mål med uddannelsen, personlige og faglige udbytte, og hendes oplevelse med lige præcis VÆLDS coach uddannelse.

I indlægget fortæller hun blandt andet, hvordan hun er blevet skarpere på sin kommunikation, bedre til at identificere sine klienters udfordringer og tale på en måde, der skaber en tættere relation mellem hende og hendes klienter.


> Læs mere om Mayas udvikling i hendes blogindlæg: Om VÆLDS coach uddannelse

Fagligt og personligt udbytte af coach uddannelsen


Da Maya er færdig på uddannelse har hun gjort kæmpe fremskridt fagligt og personligt. Hun beskriver blandt andet i et blogindlæg, hvordan hun er:

  • Blevet klogere på sig selv

  • Bedre kan være der for andre, fordi hun husker at være der for sig selv

  • At hun ikke længere slider sig selv op og opbruger alt sin energi i sit arbejde

  • At hun er blevet bedre til at tage styrringen i sin egen virksomhed.

> Læs mere Mayas udbytte i hendes blogindlæg: Coach uddannelse: fagligt & personligt udbytte


Er du interesseret i at finde ud af, om VÆLDS coach uddannelse også er noget for dig? Så kan du læse mere om coach uddannelsen her eller sende os en mail, så står vi klar til at guide dig.107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page