top of page

Professionel stressbehandling til virksomhedens ledere og medarbejdere samt til privatpersoner.

VÆLDS-Stressbehandling er fagligt kompetent og professionel individuel stressbehandling til virksomhedens ledere, medarbejdere samt privatpersoner, som kombinerer de bedste redskaber med en solid faglighed og erfaring, så der hurtig er en effekt og man undgår lange sygemeldinger.

Indsatsen:

 • er yderst professionel.

 • spilder ikke tid på ligegyldigheder.

 • er den bedste når det virkelig gælder.

 • virker indenfor kort tid.

Stress

Stress er en tilstand, man oplever, når man føler, at der er ubalance mellem hverdagens belastninger - og de ressourcer, man har til at håndtere dem. VÆLDS-stressbehandling er målrettet engagerede og pligtopfyldende ledere, medarbejdere eller privatpersoner,  som mange gange er så dedikerede at de overser eller overhører kroppens signaler.

 

Positivt set kan stress og kriser være det spark, der skal til for at få skabt nødvendige forandringer. Det bedste, man kan gøre for en stressramt leder, medarbejder eller som privatperson, er at komme i gang med et ordentligt stressforløb med det samme.

Et typisk VÆLDS stressforløb

Stressforløbet er en grundig process med Louise Vælds, som trækker på sine 20 års erfaringer fra 1000-vis af stressamtaler med stressramte ledere, medarbejdere og privatpersoner.

 

Indeholdet i VÆLDS-stressforløbet er

 • individuelle samtaler

 • opfølgninger

 • konkrete gennemafprøvede redskaber

 • stressdæmpende metoder

 • VÆLDS stresshåndterings guide

VÆLDS-stressbehandlingsforløb er fleksibelt og kan gennemføres som online samtaler, face-to-face samtaler i Fredericia og omegn eller som en kombination af telefonsamtaler, online og face-to-face samtaler.

Ved behov kan der være en opfølgning til nærmeste leder eller et nært familiemedlem, som sikrer, at den stressramte får den støtte der er brug for undervejs.

Forløbs- og tilskudsmuligheder

VÆLDS-Stressbehandling kan tages som et særligt tilrettelagt forløb  som indeholder det, der er brug for, for at opnå balance igen.

 

Stressforløb 1: Indledende samtale, metoder til reduktion af nuværende stress, redskaber til håndtering af aktuel stress, samt fremadrettet forebyggelse, fokus ligeledes på at skabe overblik og prioritere det vigtigste. Inklusiv opfølgning til arbejdspladsen efter aftale.

Stressforløb 2: For den der ikke er kommet helt i mål endnu eller som er på vej tilbage til jobbet efter en sygemelding. Her arbejdes videre med strategier til grænsesætning, metoder til at sikre yderligere balance gennem sortering og prioritering professionelt og privat.  Inklusiv opfølgning til arbejdspladsen efter aftale.

 Download forløbsbeskrivelse her.

OBS! Stressforløb er ikke tilskudsberettigede, men prisen reduceres med 20%, hvis man som privatperson kan fremvises lægeerklæring.

Jeg vil gerne kontaktes vedr. VÆLDS stressforløb

 • Udfyld nedenfor eller kontakt Louise Vælds på T. 51901296 eller louise@louisevaelds.dk

 • Vi tager en kort, afklarende samtale om situation og behov.

 • Man er hurtigt i gang med et målrettet forløb.

Tak! Beskeden blev sendt.

”Jeg har haft glæden af Louises faglighed i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at håndtere stressen og optimere mit personlige og faglige potentiale.”

Tusind tak stressforløbet med dig. Det har været et virkelig godt forløb og jeg er meget glad for at det var dig jeg fik et forløb hos. Bare det, at jeg kunne mærke allerede første gang vi havde talt sammen hvor jeg havde det så skidt, at det hurtigt gik fremad igen, var utrolig rart og så undgik jeg en lang sygemelding. Det har betydet meget for mig, at du hver gang kunne give mig nogle meget konkrete redskaber til at håndtere den stress der er på min arbejdsplads.

Annonym

S.V.

Marketingkoordinator

Forsikringmuligheder

Hvis man har adgang til en sundhedsforsikring igennem PrimaCare kan man også få VÆLDS-stressbehandling ved at ansøge forsikringen om, at modtage deres stressbehandlingstilbud.

Mødeadresser for forsikringskunder:

Middelfart:

 

Louise Vælds

Oddevejen 

5500 Middelfart

Tlf.: 51901296       Mail: louise@louisevaelds.dk

 

 

Fredericia:

 

Louise Vælds

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

bottom of page