top of page

Start på din stressvejlederuddannelse i dag: book en uforpligtende infosamtale.

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.10.54.png

Bliv uddannet stressvejleder

StressTop

Bliv i stand til at rådgive personer med stress ✓

 • Vil du forstå stress og de psykologiske mønstre forbundet med stress i dybden ?

 • Ønsker du at være i stand til at håndtere stressrelaterede samtaler med en professionel tilgang?

 • Vil du kunne afholde samtaler med stressramte og workshops med de bedste og mest effektive redskaber?

 • ​Vil du undervises af fagligt stærke kapaciteter med flere årtier erfaring indenfor området?

På denne stressvejleder uddannelse møder du den nyeste viden omkring stress, trivsel, arbejdsglæde og mental sundhed. Du får veldokumenterede metoder til at kortlægge stress, afhjælpe akutte stressreaktioner og stressforebygge. Al undervisningen på forløbet er 100% målrettet de stresscases og -tematikker, du møder til dagligt hos dig selv og andre.

Det kan du efter forløbet: 

 • Afholde stresssamtaler: Du får viden om, hvordan du afholder samtaler med stressede personer. Du får redskaber, viden og metoder, der sikrer, at samtaler er udbytterige og ikke går over grænsen imellem privat og professionel. 
   

 • De rigtige processer: Sikre at I har de rigtige processer og tiltag til begrænsning og håndtering af stressramte medarbejdere, så du fremstår som en professionel stressvejleder.

 • Materiale til interne stresskursuser: som en del af stressvejlederforløbet får du Louises kursus koncept, Fra stress til trivsel, inkl. program og det velafprøvede materiale.

 • Arrangere temadage: du får VÆLDS viden, erfaringer og sparring til at afholde temadage for medarbejdere, som klæder dem på til at forstå og spotte stress hos sig selv og hinanden.

Forløbet er for dig, der:

 • Gerne vil have en overbygning i stress.

 • Har ansvar for HR opgaver og stresshåndtering i virksomheden.

 • Er ansat med ansvar for nedbringelse af sygefravær, aktivering, psykisk arbejdsmiljø, delvise raskmeldinger, sundhed og trivsel.

 • Er ansat og af forskellige grunde er uformelt ansvarlig for sygefravær, delvise raskmeldinger, sundhed og trivselsfremme som TR, AMR, HR. 

 • Driver eller arbejder på at drive konsulent- eller rådgivervirksomhed med fokus på stress og trivsel.

 • Er ansat i omsorgssektoren og har berøring med omsorgstrætte medarbejdere. 

Det siger tidligere kursister

"Som leder har jeg stort fokus på mental sundhed og trivsel i organisationen. Medarbejderne er vores vigtigste ressourcer og der er på ældreområdet høje følelsesmæssige krav i arbejdet, samt risiko for omsorgstræthed. Derfor er det vigtigt at investere i ledernes kompetencer, så der kan tages hånd om det forebyggende. stressvejlederuddannelsen har styrket mine faglige og personlige kompetencer. Jeg har fået stor viden om hvad stress er samt stærke redskaber til, hvordan der kan arbejdes med det på individuel og organisatorisk niveau. På Vælds uddannelser er der et trygt og udviklende læringsmiljø, fyldt med professionalisme, engagement og inspiration. Jeg har lært SÅ meget og det har været et spændende forløb. Tak!"

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10_edited.jpg

Alt information samlet i én brochure

Vi har samlet alt information om forløbet i en brochure, så du nemmere kan afgøre om VÆLDS stressvejleder uddannelse er noget for dig. Du får den tilsendt som PDF.

stressvejleder - dator

Holdstart:

Kom i gang, når du har behov for det 

Uddannelsen, inkl. al undervisning, foregår som en kombination imellem undervisningsmateriale du kan gå til og fra og live sessioner med andre studerende, og du behøver derfor ikke vente på holdstart, men kan komme i gang, når du har behov for det. Undervisningen foregår i vores fantastiske læringsunivers og live online.

Louise Vælds
Indehaver og underviser

Louise Vælds er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har afholdt stress- og udviklingsforløb for medarbejdere og ledere i det private erhvervsliv samt  for privatpersoner siden 2001.

_R9A6115_edited.jpg
Skærmbillede 2021-06-03 kl. 11.00.21.png

Det får du i stressvejlederforløbet

​Når du investerer i stressvejlederforløbet, får du:

 • Det stressvejlederuddannelsen gør dig i stand til at afholde professionelle samtaleforløb, tilbyde stressworkshop, arrangere temadage og blive grundigt klædt på i rollen som stressvejleder til ledere, medarbejdere og privatpersoner. 

 • Løbende sparring på netop de cases og tematikker, du sidder med til daglig. 

 • Louises kursus koncept, Fra stress til trivsel inkl. program og det velafprøvede materiale.

 • Adgang til kursusbiblioteket, der giver dig viden og unikke redskaber, som er skabt på baggrund af tyve års erfaring.  

 • E-bogen: Kvikguiden til stresshåndtering, skrevet af underviser Louise Vælds, med viden om, hvordan man bedst hjælper en stressramt. 

 • Valgfri skriftlig eksamen.

 

Prisen er 18.800 kr. ekskl. moms. inkl. individuel indledende målsætningssamtale, live Q & A supervisioner ad libitum samt skriftlig eksamen.

 

Stresstilmelding
Tilmelding til stressvejleder uddannelsen

Tak for din tilmelding - du modtager snart en mail med mere information.

bottom of page