top of page
Bliv sikker i rollen som coach, mentor, rådgiver og psykoterapeut

Det kan føles som et stort ansvar at have den rådgivende, vejledende, coachende eller terapeutiske rolle. En rolle som for de fleste kan vække både usikkerhed og nervøsitet.
 
Især når man så ved, at undersøgelser viser:
 

  • At der faktisk ofte skal et ret langt tilløb til, før en person henvender sig med en udfordring til en fagperson.

  • At når det opleves succesfuldt, så er det fordi at klienten oplever, at der var et udbytte allerede ved første møde - konkret lettelse, ny viden etc. 

 

Hvordan fremtræder man sikkert i rollen som coach, vejleder eller mentor, når man måske ikke helt er der endnu?

Invitation til eksklusiv sparring og supervision

Vi åbner nu op for en supervisionsdag i vores ganske særlige læringsrum, hvor det handler om at opnå mere sikkerhed i din rolle som coach, mentor, psykoterapeut, rådgiver og vejleder.

Supervisionen henvender sig til dig, som ønsker mere erfaring og sikkerhed i coaching-/ mentor-/ psykoterapeut- /vejleder- /rådgiverrollen.  

Vi mødes i trygge, moderne rammer med en mild og varm omgangsform uden præstationspres.

_R9A4547.jpg

"Tusind tak for sparringen. Det gav mig ro til at være i sessioner bagefter. Det vi trænede med at have fokus på klienten og dennes situation når jeg blev usikker på, hvad jeg skulle var en god strategi. Jeg glæder mig til næste gang."

”Jeg havde stor glæde af den faglighed der lå i supervisionen. Det at der også blev præsenteret ny teori og et par redskaber i forhold til vores situation, gav det en ekstra dimension og satte nogle nyttige udviklingsprocesser igang i forhold til min rolle.. 

Program og indhold

Dagen er bygget op med en variation af plenum diskussion, sparring på specifikke cases og spørge- og refleksionsrunder, samt teori. Alle vil blive kontaktet personligt forud for kursusdagen, og vi planlægger indholdet ud fra vores indledende samtale, så dagen imødekommer dine behov.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til Louise Vælds, louise@louisevaelds.dk, som er underviser på dagen.

Der er som sædvanligt et begrænset antal pladser på vores hold for at sikre at læringskvaliteten bliver så høj og tryg som muligt. Tilmelding fungerer derfor efter først til mølle princippet med mulighed for at komme på en venteliste, hvis du ikke når det i første omgang.

Husk, at du kan deltage online sammen med de fysiske deltagere, hvis du har nemmere ved det.

Du kan reservere en plads allerede nu, imens du tjekker økonomi og dato af med din arbejdsplads. Klik på tilmelding og send en mail, så er du sikret en plads.
 
Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at sende en mail eller ringe/skrive til Louise på tlf. 51901296

 

 

Det praktiske
 
Pris 1.900 kr., eks. moms. Inkl. kaffe, the, frokost, snacks, sødt , individuel indledende samtale og materiale.

Kurset finder sted:
7. oktober - kl. 9.30-15.30
Videnparken, Fredericia

bottom of page