top of page
Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.18.13.png

Virksomheder vi blandt andet har samarbejdet med

shell_logo_0.jpg
odense-kommune-logo-.jpeg
Evida logo.jpg
Logo Siemens-logo.svg.png
logo danfoss-logo.jpg
Logo - Hk.png
logo apple-logo-monokrom-hd.jpg
logo pfa-pension-logo.png
horsens-kommune.logo_.png
logo grundfos.jpeg
logo Socialministeriet-300x115.jpg
logo nordea-logo-png-transparent.png
Logo kongelige teater.jpg
logo nilfisk-logo.jpg
logo danmarks-statistik.jpg
logo-oracle.png

Er VÆLDS Uddannelse & Coaching uddannelsesstedet for dig?

Leder du efter det rigtige uddannelsessted for dig? Vi ved, hvor svært det kan være at finde det rette match, når det kommer til uddannelser og kurser. I videoen giver grundlæggeren, Louise Vælds, dig indblik i, hvad vi er for en størrelse, så du kan få en bedre fornemmelse for, om VÆLDS tankegang stemmer overens med din tilgang og værdisæt.​

iahnlp new seal.png
Dansk-NLP-Psykoterapeut-Forening.jpg
di-logo.jpg

Uddannelsesdeltager

"Kan bare SÅ varmt anbefale VÆLDS Coachuddannelsen. Mage til nærværende, kompetent, passioneret og professionel undervisning skal man lede længe efter!"

Kursusdeltager

"Vælds er en kategori for sig. Naturlig og rummelig, og aldrig fordomsfuld. Alt hvad der kommer frem er relevant og modtages med åbenhed. Der er altid smil og en lethed i dialogen, selvom teorierne eller materialet kan være udfordrende. Det er VÆLDS særlige kendetegn, at de formår at gøre noget komplekst til noget helt enkelt."

Coachklient

"Jeg kan kun varmt anbefale Louise. Hun er en fremragende empatisk coach og samtidig en yderst professionel sparringspartner. Louise har virkelig været med til at gøre en væsentlig forskel på både det erhvervsmæssige og ikke mindst det private plan. I en hektisk periode var hun den støtte jeg nødig ville have været foruden. Louise har min største respekt, menneskeligt og fagligt."

Har du VÆLDS DNA?

Hos VÆLDS er vi naturligvis utrolig glade for at følges med alle de mennesker, der vælger vores uddannelser og forløb til at sætte gang i deres egen og deres virksomheders udvikling. Men vi er også utrolig stolte af, at det ikke er alle, der passer ind hos os.


 

Vi vægter nemlig højt, at dem der deltager hos os er klar til at arbejde aktivt med sig selv og samtidig bidrage postivt til andres udvikling. Det giver nemlig den bedste forudsætning for vedkommende selv, men også de andre deltagere på uddannelsen. 

Kan du genkende dig selv i følgende?

  • Du er et menneske, der VIL arbejde med din udvikling og selvindsigt.

  • Du går AKTIVT ind i din læringsprocess og møder op med det, du ønsker at arbejde med. 

  • Du insisterer på at lede dig selv og andre til progression og succes i relationer, opgaver, liv og karriere.

  • Du forventer og bidrager til et positivt og anerkendende fællesskab, hvor man respekterer hinandens erfaringer og kompetencer.

  • Du elsker andre menneskers succes. 

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Så glæder vi os til at byde dig velkommen hos VÆLDS Uddannelse & Coaching.

Louise Vælds

Indehaver og underviser på

VÆLDS Uddannelse & Coaching

Louise er indehaver og den primære underviser på VÆLDS Uddannelse & Coaching. Louise har 20 års specialist erfaring i coaching, positiv psykologi, stress, neuropsykologi og kommunikation.

Louise har afholdt over + 15.000 coachsessioner og er siden 2005 blevet hentet ind af organisationer og kommuner til at rådgive og efteruddanne deres fagpersonale indenfor coaching, anerkendelse, psykologi, kommunikation, stress og trivsel.

Louise har en uddannelsesbaggrund som pd. psykologi, internationalt certificeret coach og reg. psykoterapeut (MDNF).

  • LinkedIn - sorte cirkel

Jan Vælds

Executive coach, grundlægger og ejer af virksomheden The Leadership and Coaching Group.

Jan har over 20 års erfaring med coaching, ledelses coaching, lederudvikling, leder team udvikling og forhandlings træning i 20+ lande.

Han har afholdt over 20.000 coach sessioner og er blandt en af verdens mest erfarne ledelsescoaches. Jans uddannelsesbaggrund er som civilingeniør, HD og master coach.

Jan har solid erfaring med Interne lederudviklings programmer for ledere i 20+ lande i Europa, Asien, Nord Amerika. Jan er desuden pioner indenfor udvikling af Emotionel Intellligens i ledelse og i organisationer.

  • LinkedIn - sorte cirkel
IMG_6473 (2).JPG

Ulla Søgaard Andreasen
Kursus- og uddannelseskoordinator
VÆLDS Uddannel
se & Coaching

Ulla er Kursus- og uddannelseskoordinator hos VÆLDS Uddannelse & Coaching. 

Ulla varetager alt det praktiske ifm. vores uddannelser heriblandt planlægning, tilmelding, klargøring og afslutning af uddannelser.

 

Ulla har blandt andet en baggrund indenfor arbejdstidsplanlægning, og er samtidig uddannet coach, stresscoach, mindfulnessinstruktør og SRB-behandler.

Cecilie Als Nybo
Relationship manager
Vælds Uddannelse & Coaching

Cecilie er Relationship Manager og mindset coach hos VÆLDS Uddannelse & Coaching. Cecilie tager sig af marketing og salgsaktiviteter, og er en af dem du møder, når du kontakter os her på siden.

 

Cecilie har en baggrund indenfor marketing og kommunikation, dertil er hun certificeret coach og stressvejleder hos VÆLDS.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen eller send en mail til louise@louisevaelds.dk. Du er også velkommen til at ringe til Louise Vælds på tlf. +45 5190 1296

Tak! Beskeden blev sendt.

10807-hsa__76_edited_edited_edited_edited.jpg
kontaktformular
bottom of page