top of page

Skal du nå at have en plads på coachuddannelsen med early bird rabat? Book en uforpligtende infosamtale

Skærmbillede 2021-06-03 kl. 11.03.33.png

Coaching webinar: Få et unikt indblik i coachingens verden

fluen på væggen - info

Bliv klogere på, hvad det vil sige at coache

Eftersom coaching foregår 1:1, kan det være rigtig svært som udefrakommende at få indblik i, hvad det egentlig vil sige at coache, og hvordan det kan bruges på det professionelle og personlige plan.

 

Derfor har vi hos VÆLDS valgt at afholde et coaching webinar. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad coaching er, og hvordan det kan bruges til at hjælpe andre mennesker på det professionelle og personlige plan, så er det nu, du har chancen.

 

Til webinaret vil der være en kort introduktion til coaching, hvorefter Louise Vælds coacher en klient live, mens du får lov til at observere. Til sidst vil der være mulighed for spørgsmål. Af hensyn til klienten er pladserne begrænset, og de forsvinder hurtigt, så skynd dig at meld dig til.

 

Næste event offentliggøres ultimo oktober. 

 

Være sikker på at få en plads og tilmeld dig nu:

Tidligere deltager

"Tak for idag. Det var spændende at være "flue på væggen" og se hvordan en rigtig coachsession foregår. Du gjorde det meget varmt og legende og det kunne jeg virkelig godt lide. Vældig inspirerende!"

Tidligere klient

"Det var så dejligt at få lov at være Louises klient og samtidig være behjælpelig med at vise, hvad hendes måde at coache på kan. Jeg har rykket for vildt siden live coachsessionen.”

Tidligere klient

"Louise er enormt skarp på at finde ind til kernen af de udfordringer, du står over for og den situation, du befinder dig i. På den måde blev mit korte ’Fluen på væggen’-forløb hos Louise hurtigt meget målrettet, og jeg fik helt konkrete værktøjer til at rykke mig rigtig langt på kort tid - præcis som jeg havde brug for det. Det kunne lade sig gøre, fordi Louise er meget tillidsvækkende og skaber et trygt rum for samtale, selvom andre kigger med."

Louise Vælds

Louise, ejer og underviser hos VÆLDS Uddannelse & Coaching, er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikation som specialistområder. Louise har mere end 25 års erfaring indenfor coaching området.

  • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg
Tilmeld dig vores næste event
Vælg den dato du ønker at deltage

Tak for din tilmelding. Vi sender mere information dagen inden. Husk at meld fra, hvis du ikke kan komme alligevel, så en anden kan få din plads.

Tilmeldng Live coaching og Q&A
bottom of page